Prismor

 

 

 

Inför mitt adventsmood detta år har jag blivit extra förtjust i prismor. Det har jag väl alltid varit för all del, men i år tänker jag mig att det finns stor potential i att använda dem i dekorationssyfte. Kristallkronor är den första tanken, men de finns även på äldre ljusstakar och annat som står och samlar damm på Myrornas hyllor. I dag fick jag tag på just en ljusstake som jag plundrade på prismorna. Tjusiga där som öronpynt till Kate, men jag tänker mig nog mer bland grenar och annat framöver. More to come som det brukar heta. 

3 comments

  1. Du, jag väntar med spänning. Och ser fram emot ditt svep imorgon. Bättre än glossiga magasin till och med. Inget fredagsmys utan svepen! Heja!

  2. Vilken bra ide! Jag älskar julris och har alltid flera stycken hemma, gärna med fåglar med stora fjädrar. Prismor ska jag definitivt prova att hänga i ett av dem. //Sanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.