10 comments

  1. Så roligt, grattis! Det är härligt att ha ett eget hus att pyssla i, och kunna öppna dörren och gå ut i trädgården! Den 18 december har vi bott i vårt hus i 9 år, vilken resa! Nu börjar det bli dags att fräscha upp ytskikten, så långt har vi alltså kommit :-)Ha en fin dag!

  2. Oj va tiden går! Läste ju din blogg innan ni flyttade till huset. 5 år!! Ni har ett jättefint hus och hem. Grattis!//Anneli

  3. Tänk, redan fem år! Och vad små barnen var små då, på bilderna. Hurra för huset. (Vi firar 5 år i mars och till sommaren blir det, vad det verkar, ett nytt kök! och då har vi renoverat igenom huset.)

  4. Jisses! 5år sedan jag började följa din underbara blogg! I 5 år har du inspirerat mig något enormt! Får jag fråga var du har beställt den här fina affischen? Älskar din blogg! Kram Linda.

  5. Grattis på 5 års dagen, det fantastiskt fina huset och tack för en inspirerande blogg! Såg de gamla bilderna från huset och blev förälskad i era blåvit-randiga fåtöljer. Var är dom köpta/vad heter dom?

  6. Hurra!Å vilken fin poster:)Dessutom gillar jag dina färgstarka tröjor, den blå och rosa, mer sånt! Man blir riktigt glad- vart har su köpt dem?Lånar din bild idag;) TACK TACK!!Njut av huset och julgrönskan:)//Alex

  7. Victoria, Anneli, Nilla, Karin, Stiliga Hem och Berså: Tusen tack! Linda: Affischen beställde jag från numera nedlagda Signerat. Jag tycker om den som en påminnelse om dagen då huset äntligen blev vårt.Maria: Vi köpte dem hos en lokal möbelaffär för typ 15 år sedan – brittiska tror de hette Parker Knoll med tyg från Ralph Lauren. Alex: Cashmeremix – blå från H&M och rosa från Åhlens – båda används flitigt – älskar dem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *