Lördagssvepet vecka 46/13

Av olika anledningar publicerades inte det gamla hederliga Fredagssvepet i går, men eftersom jag knåpade ihop ett i veckan, så blir det ett lördagssvep denna gång istället. Håll till godo!

Nina Persson är på gång med soloalbum. Första singeln är Animal Heart med snygga New York-miljöer. Jag ser fram emot att höra mer framöver.

Klassiska namnskyltar liksom stora trappregister har varit populära ett tag nu – gärna med personlig text. Jag har själv en sådan liten skylt hemma med Hem kära hem. De stora tavlorna har varit lite kluriga att få tag på, men för hågade spekulanter lanserar Byggfabriken just sådana.

Finpynt från danska Rosendahl – vackert att mixa och matcha efter behag på det sättet.

Fina Bag all av Jennifer Jansch – har tagits in av Mokkasin. Tanken att återvinna presentförpackningar är god mitt i allt pappersskräp som blir i juletider.

Svenskt Tenn har öppnat sin julavdelning. Inte så många nya produkter i år, men de äldre är still going strong – bland annat denna vackra krans.

I veckan började Schyffert & Rheborgs serie Alla är fotografer på SVT. Första programmet handlar om självporträtt. Rekommenderas!

Som vanligt är jag mycket inspirerad av materialmix. Denna säsong syns det överallt. Stickat i kombination med skir spets. Så fint av Malene Birger

Eller som hos In Wear – siden, grovstickad glittertröja, tweedbyxa och strikt kavaj mot marmorbakgrund. Finfint!

Lindex har öppnat sin julshop med bland annat grafisk klänning i fint snitt.

Fin pärlbroderad väska från Indiska.

Ett tips om man är intresserad av Marant-kläderna från H&M, men inte fick det man sökte i torsdags, är att klicka sig in på webben med jämna mellanrum. Om man har tur så kommer plagget man söker upp.

Nu siktar jag mot sedvanlig lördagsunderhållning – Så mycket bättre och Downton Abbey. Hoppas att ni får en riktigt fin kväll!

signature

4 comments

  1. Åh en sån tavla har jag länge varit på jakt efter.. men skulle helst vilja ha en med några år på nacken 🙂 Så fint att kunna ändra och skriva vad man vill! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *