Fler mönstervärldar

 

 

 

Nu så. är målaren äntligen på väg i riktning mot oss. Det lär bli en färgstark jul för vår del – matrummet skall kläs med eldblommande väggar. övriga familjen är möjligen inte lika förtjusta som jag i tapeten – entusiasmen sedan lanseringen i augusti förra året kvarstår – men jag hyser gott hopp om att de kommer att förstå storheten framöver. I dotterns rum går det dock i helt motsatt riktning. Tapeten ersätts med vitmålade väggar, helst i samklang med en frånvaro av saker enligt henne. Jag har närt en minimalist vid min barm, jösses :).

 

 

Svenskt Tenns jul i år är allt annat än minimal. Efter alla alternativa julfärger, känns det faktiskt helt rätt att ta in det röda igen. Jag är svag för det riktigt djupröda, som gränsar till vinrött. I helgen köpte jag några pampiga amaryllisar Carmen som går precis i den tonen. Vi går mot en mönstermaxad jul – och jag älskar det.

signature

9 comments

  1. Jag fullkomligt älskar ju den röda Eldblomma tapeten så jag förstår absolut din entusiasm för den blå varianten, som kommer passa alldeles utmärkt i ert matrum, det ska bli spännande att få se resultatet sen.Själv funderar jag starkt på om jag inte ska göra slag i saken och låta den röda Eldblomma tapeten få pryda väggarna på mitt kontor.Kram Victoria

  2. Härligt med blå eldblomma! Vi har haft den röda i ett arbetsrum i vårt förra hus, väldigt trevligt att sitta och vara kreativ med den bakom ryggen. Ni blir säkert nöjda med den blå varianten!

  3. Den röda Eldblomma-tapeten SKA jag ha på en vägg någon gång i mitt liv 🙂 Spännande att se hur fint ni får det! Jag siktade också en förförande Carmen-lök när jag sprang förbi blomsteraffären på väg till bussen förra veckan, de var omöjliga att hitta till förra julen då de var slutsålda tidigt.

  4. Den röda eldblomma-tapeten har vi ju på vår toalett. Och den ÄR fin. Du får försöka övertyga famoljen om det 🙂

  5. Vilken vacker tapet! Ser fram emot att se bilderna sen! Just den där nyansen av blått är så fin.Här blir julen och vintern vit med inslag av silver och guld. Jag har haft det så i några år nu och gillar främst att det funkar under en längre period än bara december. I ärlighetens namn så går man dock miste om den riktiga julmys-känslan, den får man allra bäst med rött!

  6. Sist jag var på Svenskt Tenn stod jag länge,länge vid tapeterna och tittade…för det värsta är ju att man vill ha alla!!! Och det är svårt att välja…fast det lutar mest åt röd eldblomma! :)Hoppas det blir bra med tapetseringen!

  7. Tapeten är verkligen fantastiskt vacker! Tror att jag skulle ha svårt att övertala min familj också 🙂 Lite kul ändå att ens barn går sina alldeles egna vägar. Och det vet vi ju, att var tid har sin stil. Ska bli skoj att se resultatet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *