Vackra ting: For Good Luck

 

 

 

Kristin på en av de finaste Krickelin är en av två bakom det nystartade projektet For Good Luck. En popup-shop lanserades i går med vackerheter med anknytning till Bangkok. 

 

 

Jag fastnade bland annat för dessa rosenhalsband. Jag känner att det är en vacker tanke att ha något runt halsen som påminner om det helande i livet. Ibland behöver man det lite extra. Ett fint julklappstips till någon man håller kär. Till exempel sig själv.

signature

7 comments

  1. Hej Weronica,Jag är väldigt sugen på att tapetsera med Morris Willow i vårt nya och ganska lilla sovrum. Precis som jag räknat med så möter det här protester från flera som vill mig väl och säger att det kommer bli alltför plottrigt och inte rogivande.Du som har en mönstrad tapet i sovrummet och Willow (väl?) i ett annat rum – har du några argument för att övertyga mig att jag har rätt? Ha en fin tisdagkväll!

  2. Weronica och Maria: Jag har dig, Weronica, att tacka för att jag idag har ett arbetsrum som är tapetserat med William Morris Willow-tapet! Liksom du, Maria, mötte jag motstånd då jag föreslog tapeten, men jag kan säga att med Weronicas vackra bilder från sitt "Morris-rum" kunde jag övertyga sambon om tapeten. Det är idag både sambons och mitt favoritrum för lugn, ro och koncentration! Tack fina Weronica för all inspiration!! Maria, jag håller tummen för att du får din Morris-tapet.

  3. Tack Karin! Jag ska referera till dig som "folk jag pratat med" som tycker denna tapet är lugn och rogivande. Det ska sägas att min sambo ger mig ganska så fria händer vad gäller inredning. De som varnat kommer inte att spendera särskilt många timmar i vårt sovrum.

  4. Åh, så fint. Vad fint av dig att länka och skriva om oss. Exttra kul att se mina foton här på din vackra blogg såklart. En flicka med sprucket hjärta har haft sin i tre veckor nu och hon bär den nära under tröjan, säger att den skänker henne mod och trygghet. Kram mitt i veckan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *