4 * önskelista II

5013önskelista

Det där konceptet med fyra önskningar enligt kriterierna READ WEAR NEED WANT var roligt och utmanande, så jag kör en till i samma stil. För är det något som jag är riktigt bra på så är det önskelistor.

READ: Donna Tartts Steglitsan vill jag ha som en av mina jullovsböcker. Jag vill alltid ha en hög liggande på nattygsbordet i juletid som manifesterar hoppet om en läsande jul. För det är få aktiviteter som får en att koppla av på samma sätt som när man försvinner in i en god bok.

WEAR: Inwears jacka Sassa är jag i ett nötskal. Jag hade en liknande i somras med korta armar som blev mycket välanvänd. Svårt att motstå de klassiska Chanelvibbarna till ett par svarta raka byxor.

NEED: Vi är antagligen sist i landet med att inte ha en kolsyremaskin hemma. I går satt vi och bläddrade i reklamblad när vi tittade på Nobelfesten och där fastnade ögonen på fina priser. Kanske en tidig familjejulklapp?

WANT: Liljekonvaljdoften från Byredo. För att jag vill dofta lite försommar redan nu.

Ja tack, tomten.

signature

5 comments

 1. Haha, ja önskelistor är jag oxå riktigt bra på;)
  Konstigt det där, många “vuxna” verkar ju ha allt de behöver men jag kan skriva A4 sidor med önskesaker.. fast de är klart man kanske skulle delat upp det i inläggets kategorier. Åtminstone för sin egen skull:)
  Så man lättare ser vad man behöver!
  Gillar tanken och ska nog ge mig på ett eget inlägg! Svårt dock att välja vad som ska få plats bland de fyra..
  Tack för inspirationen.
  /Alex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *