Du är snart där

5013ranunkel

Carola kom jag aldrig i väg på. Hennes närmaste framträdande på sommarturnén var Gamleby och dit var det för långt. Men när Herreys kom till folkparken i Motala året därpå, då var jag på plats. Och nu är jag fyrtioett (och glad över att inte längre vara trettionio med ett tappat självförtroende), men med det där välbekanta pirret i magen. Jag värmer upp med spellistan  till konserten. Stockholm i går. Det var tydligen magiskt. Studsa av eufori – jo men. Frisk skall jag vara på onsdag. Jag skall ta på mig mina finaste. Ha röda läppar. Och sjutton, så himla, himla skoj det skall bli, kära Håkan.

9 comments

 1. Hej! Tack för jättefin blogg!! Jag var på Håkan den 7:e i Göteborg, helt magiskt!! bästa konserten jag varit på, och jag är 43 🙂

  1. Härligt, härligt, härligt! Full av pirr i dag. I kväll är det dags! Och vad kul att du gillar bloggen! Det värmer!

 2. Tack för din fina blogg Weronica. Har läst dig i många år. Alltid lika fint här.
  Önskar dig en toppenkväll på onsdag. Jag var på Hovet i lördags och det var magiskt! Fina fina Håkan.

 3. Shit vilken kväll du har framför dig!!
  Lite ledsen att han hoppade Försent för Edelweiss på Hovet men hoppas han spelar den för dig:-)
  Have a blast!
  Kram Lina

  1. Spännande med låtlistan och se om den är densamma eller uppdaterad. Härligt med Håkanglädje i kroppen inför julen. Tack! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.