4 comments

  1. Gott nytt 2014!!!
    Vad glad jag blev när jag för några dagar sedan hamnade på din fina blogg för första gången. Sedan dess har varit här inne flera gånger om dagen för tips och inspiration, framförallt när det gäller trädgård. Du har en så säker och fin smak!! Det var ju också lite roligt för jag kände igen dig från Kreta och Ocean Beach Club. Vi var också i detta fantastiska paradis samtidigt som er i somras. Jag kommer ihåg att jag tyckte du var så välklädd och fin på något vis och att det syns att du är modeintresserad. En Fantastiskt fin blogg har du med ett vackert hus och trädgård. Här kommer jag att titta in ofta under 2014!
    Stor kram från Anna i Skåne

    1. Så skoj att höra från dig! Varmt välkommen hit! Hoppas kunna leverera inspiration framledes också – med hopp om ett fint trädgårdsår!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *