Mood den andra dagen på året

114moodboardÅrets första moodboard blir inte oväntat i tämligen enkel stil. Det är detsamma varje år. Jag sätter upp de nya kalendrarna, andas lite och tänker i sann Hellströmsk anda – det bästa väntar på mig. 2013 var ett förändringens år för mig på det personliga planet. Jag detoxade mig själv genom mitt livs hittills värsta kris. Nu skall jag fortsätta – framåt.

114moodboard1Spetsiga armar och ett moln av försommar känns fint denna andra dag anno tjugohundrafjorton.

114moodboard2Min julklappsparfym med den allra ljuvligaste liljekonvaljdoft.

114moodboard3Sedan har jag klickat hem denna kjol.

Fin.

Hoppas att ni har det bra!

13 comments

 1. Liljekonvalj är min mamma för mig, luktar så gott:) Jag är med sugen på en Byredo parfym, kanske får bli en vår presen till mig själv ha ha:) Kram och fin start på nya året till dig<3

  1. Klart att du skall dofta gott i vår! Jag belönade mig själv efter tre månaders detox förra våren. Målbilder är alltid bra! Allt gott! Kram

 2. Fint! Själv vet jag inte vad jag är i för mood direkt… En blandning av tomhet när hela julen är över och av förväntan och positivitet när hela nya året ligger framför oss. 🙂

  1. Jo, lite blandat är det allt. Lite vemod blandat med tankar framåt. Men så får det lov att vara kan tänkas denna tid på året.

 3. Är mitt uppe i min kris och vet inte hur jag ska jag mig ur den men jag känner ändå att det finns en väg, jag har bara inte hittat den än 🙂 Ändå trösterikt att höra att du tog dig ut på andra sidan!

  Vilket fint inlägg det var med alla blommor nedan. Otroligt vackert!

  1. Jag vet vilken dy du varit i – typ för att parafrasera den käre Håkan – igen! Håller med – inte mycket julmusik i år, bara Hellström igen och igen. Heja dig! Det kommer ljusare tider!

 4. Fint! Den där kjolen ursnygg! Mitt moodboard är krispiga tulpaner. I en hel massa färger. Och drömmar om vårlökar i utekrukorna. Snart kommer våren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.