Dagens tips: Fyll på fönsterbrädan

114gröntDagens snabba tips är att Blomsterlandet har 50 % på alla gröna växter i helgen. Jag var där i dag och köpte en av mina favoriter – Myrsine. De är ungefärligen lika vackra som Myrten, men så mycket mer lättskötta. Så passa på att fylla upp fönsterbrädorna med lite klorofyll när julens växter nu blommar över. Bilden ovan kommer från Svenskt Tenn.

Happy Helg!

signature

4 comments

  1. Ja men visst! Myrsine var länge en av mina favoriter. Jättebra variant till Myrten, mycket mer tålig och dessutom gör sig de grenar man klipper av utmärkt i ekollonvaserna! Nu har jag gått över till några stora tjockbladiga härligt mörkt gröna växter som jag inte alls vet namnet på så jag vet inte riktigt varför jag tar upp dem överhuvudtaget..! Kram till dig och ha en skön helg!

  2. Tack för tipset! Svor en ramsa igår över att alla blommor har dött (igen..), så en tur till Blomsterlandet kanske det får bli idag!

    Ha en fin helg!

  3. Tack så hjärtligt för tipset, här hemma behöver verkligen växtförrådet fyllas på efter julen, dagens utflykt är med andra ord spikad!
    Ha en fin lördag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *