Spröda vita

114syrenI ena hörnan står julgranen och blänker. I den andra står de vita spröda syrénerna. Säsongsmöten. Minst sagt. Det är sådant som jag tycker om. Krockar, så där som det är i livet. Vinterjacka tillsammans med sommarmode i tidskrifterna. En lutande hyacint som står på fönsterbrädan tillsammans med några ljustörstande krokusar. Tankarna fladdrar iväg, medan det fortfarande finns kvar några lussekatter i frysen. Ena foten i det som varit och den andra i det som skall komma.

114syren1Fin lördag till er!

Några TV-tips till Trettondagshelgen: Via My Blue China – Brittiska Aristokrater på Kunskapskanalen Play. Underbart excentriskt anglofilt som avnjutes till a cup of tea – of course. I kväll startar Dancing on the Edge på SVT – ett drama om ett jazzband i trettiotalets London. Rule Britannia!

signature

9 comments

  1. Har nyligen hittat din blogg, och njuter av dina bilder och dina texter. Vi gillar verkligen samma saker! Tack för trevlig läsning! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *