Blommor kära blommor

214matrumDe guldiga bokstäverna hänger kvar sedan nyårsafton. Jag tänkte ta ner dem, men har uppenbarligen inte kommit så långt ännu. Budskapet kanske får lov att sträcka sig lite längre än för den kvällen. Petra manar till 2014 som festens år. Och man blir faktiskt lite glad när man tittar upp på lite glam även en helt vanlig vardagsmåltid.

214matrum1Något annat som gör mig glad är matrumstapeten. Det är himla skoj att följa den genom skiftningarna i årstider och stämningar. Man kan ju tro att det är svårt att tänka jul till dessa blommor, men faktum är att det gick alldeles utmärkt. Det blev en mer färgstark variant här med mycket grönt och rött. Nu har vi andra vindar och jag ser fram emot att möta dem med mina Eldblommor. Vi har än så länge inte något på väggarna, förutom Pilasterhyllan, men här ovanför bänken skulle jag gärna ha något sådant här. Vi får se – än så länge njuter jag blommor fullt ut.

214matrum2

8 comments

  1. Precis så. Mer fest i vardagen! Ett glammig, guldigt budskap på väggen. Fest!

    Och tapeten är verkligen fin! Önskar jag hade nåt bra rum att sätta upp den i, men icke. Kanske man borde lyxa till gästtoan lite. Nånstans vill jag ju ha in den hemma. Så enkelt är det. 🙂

  2. Den där tapeten, jag blir lika glad varje gång jag ser den. Alldeles underbar. Och vårlökar, tack för inspiration, det blir mina fredagsblomster imorgon! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.