Vackra ting: Postcards from Vogue

414voguePå tal om Vogue – en liten kul present till den som har det mesta är dessa vykortsboxar med 100 omslag från tidningen. Boxarna finns i olika varianter – jag har bland annat med Pantone och Penguin. Vykorten är en omslagsresa genom decennierna – roligt att se hur såväl skönhetsideal som layouter växlar över tid. Om man inte är en så flitig kortskrivare, så är vykorten fina som de är till t ex moodboards och som små tavlor.

414vogue1Favorit från april 1950 av Irving Penn.

Med hopp om en fin torsdag!

signature

4 comments

  1. Alltså vad fint, vilken underbar idé att göra moodboards osv. Men är det verkligen vykort, det ser ut som att det är en inbunden bok? Snälla svara för jag vill väldigt gärna beställa om det är vykort.

    Kram från Skåne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *