Veckans collage: Glitter – The Chic Way

514modecollageOm några veckor skall Lindex få in en paljettkjol som ser fin ut på bild för sina 299 :-. Jag är svag för glitter i rätt sammanhang. Jag tänker inte främst festliga tillfällen, utan snarare att ta med sig det skinande in i den vanliga garderoben. Jag tycker att det gör sig som allra bäst när det sätts samman med en stickad tröja. Till våren skulle jag hemskt gärna glida fram i veckans collage – en fin mix mellan klassiskt feminint med de rosa detaljerna och grafiskt med den randiga sidensjalen tillsammans med det glittriga. Håll till godo!

Kjol/Lindex, tröja och trenchcoat/H&M, skor/Zalando – i vår är ballerinorna spetsiga, armband/COS – de platta enkla armbanden är tillbaka på allvar – här fint att ha ett enkelt smycke till alla paljetter, reafyndad klassisk sidensjal från Malene Birger, väska i Mulberrys vårnyans som heter Ballet Pink Soft – inspirationen är fri även om man inte satsar alla sina sparade slantar på just denna väska samt Ballerina nr 167 från Chanel.

signature

9 comments

 1. Stiligt collage och den glittriga kjolen blir pricken över i:et! Jag gillar också glitter i vardagen, fick precis hem en stickad tröja från rabalder med en glittrande stjärna på. Ny favorit!

 2. Jag älskar nagellacket. Det är nog dags att ge upp mitt svarta som har hängt med över höst och vinter, trots att det typ är sommar här i Spanien. Ska kolla efter det nästa gång jag är på “parfymerian”.
  Kram
  Rebecca

 3. Härligt plock!
  Lindex-kjolen kan jag rekommendera! Har exakt samma i guld och perfekt modell! Precis som i plocket så har jag den uteslutande med vintervit stickad långtröja:-)
  Kram Lina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *