It´s official

914springflingJag tror att jag har visat denna bild varendaste år jag har bloggat, så jag måste göra det i år igen. Traditioner är till för att hållas. För i dag är det officiellt – vårkänslorna är här! Jag älskar fortfarande denna ultimata reklamkampanj för Burberry Brit anno 2006 med Raquel Weisz. Jag skall inte stå i solkatter i London denna vår, men väl njuta en Göteborgshelg som jag redan nu ser fram emot himla mycket. Hotell är bokat och i dag är det 102 dagar till Håkan Hellström på Ullevi.

Japp – nu kör vi – VÅR!

signature

9 comments

  1. Härligt att våren äntligen har kommit! Här är det ordentlig vår och idag har vi besökt Alhambra och kört förbi olivlundar och blommande mandelträd. Helt magiskt!
    Kram
    Rebecca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *