Days & weekends: 7 a week # 6

1014rightnowNy vecka – ny lista. Håll till godo!

Att blåvitt porslin syns mycket för tillfället är ett understatement. Det är sannerligen en klassiker som kommit i ropet. Vår kära vardagsservis Ostindia begåvades med en ny dekor Floris 2012. Hittills har jag inte investerat i något nytt i den dekoren, men den nya tallriken som syns högst upp i bild till höger är onekligen mycket fin. Styling av Lotta Agaton och fotografi av Petra Bindel för Rörstrand.

1014andfabJag behöver en ny necessär och har nu mina ögon på denna. Klassiskt med twist i vanlig ordning.

1014weekendNu börjar jag att titta på sommarhusen igen i mina tidningsurklipp. En av mina favoriter all time – Költorp – är nu till salu (tipstack till Nadias Drömhem). Jag har följt ägarinnan genom tidigare hem i Sköna Hem, där också detta hem visats. Man har återanvänt många av bilderna från inredningsreportaget och det är fina bilder på varandra. En sommardröm helt klart! Bilder: Bukowskis.

1014eyesonEtt annat drömhus – Villa Furuborg – där Ida Överby (tidigare Familjen i Uttran)  bor med familj finns nu äntligen att följa i bloggform också. Varmt välkommen tillbaka till bloggosfären – nu med Livet de la Crème! Bilder: Ida Överby.

1014themesongJust nu lyssnar jag mycket på denna samlingsplatta. Ane Brun har gett ordet cover en helt ny innebörd. Tolkningen av True Colors finns här och missa inte Halo.

1014homesweethomeIKEA:s nya PS-kollektion är på gång. Via Husligheter fann jag min väg till bloggen Var dags rum som visar bilder på kommande produkter. Det lilla växthuset blir en omedelbar favorit som måste ses i verkligheten sedan. Fin styling på bilden också.

1014embracetheseasonSolig vår i förra veckan och ett litet snötäcke i dag. Vi lär få leva med omkastningar framöver, men tygskorna drar allt närmare. Jag är en Conversebärare, men blir onekligen sugen på ett par Vans när jag ser Other Stories bilder. Vackert, med hopp om den kära våren.

Med detta hoppas jag att ni får en fin start på veckan!

Helenas lista hittar ni här!

4 comments

  1. Tack för ännu en superbra start på veckan genom dina inspirerande bilder och tips. OCH även ett tack till att du uppmärksammat min blogg:)

    Ha en fortsatt trevlig kväll!
    KRAM Nadia

Leave a Reply

Your email address will not be published.