Första söndagen i mars

914söndagsbild2Kanske är det för att jag själv känner mig mer än vanligt grå och energilös för tillfället som jag fullständigt maxar färger här hemma. Det är liksom bara ett gäng sprakande fjädrar som behövs nu – men påskpyntet får väl vila ett tag till. Colour me happy!

Fin söndag till er!

12 comments

 1. Colour me happy too sier jeg bare og har vårfornemmelser så det ljomer etter her.
  Coastal living bøker og slikt er innkjøpt fra Adlibris, nå lengter jeg bare etter beaches, sommer og ja… ok påske også 🙂

 2. Tycker du gör helt rätt för det ser jättefint ut! Du inspirerar även mig till att ta ut svängarna lite mer:) Kalendern på bilden i inlägget nedan, får jag fråga var den kommer ifrån? Fin söndag! kram/tanja

  1. Den är från Rifle Paper. Jag köpte min från Mokkasin, men har sett flera som har den. En sann färgklick! Fin söndag till dig med!

 3. Vilken underbar bild! Jag kan inte heller få nog av färg just nu, slog till på ett par rosa sneakers häromdagen till exempel. 🙂

 4. Underbar färgexplosion! Här i Spanien har ju våren fullständigt exploderat de senaste veckorna och jag har fastnat i “rosaträsket”.
  Kram
  Rebecca

 5. Åh ja, jag längtar också efter att få börja påskpynta med färgglada fjädrar, påskliljor och allt annat vårigt som hör påsken till. Men vi får väl vänta lite till som sagt… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.