Adnet at home

1114adnetathomeOm man har sagt A, så får man väl lov att säga B också. Min Adnet hamnade i matrummet. Och den gamla sanningen om vikten av reflektioner i ett hem för att skapa siktdjup och ljus infinner sig här.

1114adnetathome1Ett klassiskt ting som fann sin plats i vårt hem. Det känns som om den alltid har suttit där.

Jag hoppas att ni alla får en riktigt fin helg!

signature

25 comments

 1. Spegeln gjorde sig fin där!
  Och nu får vi hoppas att vi får en trevlig trädgårdshelg! När jag trillade innanför dörren i natt stod en nyinköpt motorsåg där!!! Så nu ska vissa träd beskäras 😉

  1. Hoppsan, här händer det grejer med andra ord:) Beskärning med motorsåg lär jag inte behöva ägna mig åt här på många långa år – men heja er! Skall bli så skoj att följa din trädgård på Insta!

 2. Amen, du är ju bara så duktig!! Jag tycker så mycket om din blogg och dina fina bilder. Vet inte hur många år jag hängt här, men det är många!

  Tack!

 3. Passar fint in i ditt fantastiska hem! Och du vet ju hur jag älskar all färg du bjuder på. Och du, alltså tusen tack för fina länkningar från ditt håll. De värmer ska du veta 🙂 Jag bär en liten ametist innanför tröjan vare dag nu för tiden och den hjälper mig mycket vill jag lova. Önskar dig en härlig trädgårdshelg i solen nu. Kram

 4. Så underbart fint Weronica! Du är verkligen bra på att mixa ihop saker tillsammans. Snyggt! Det är inspirerande att läsa din blogg och titta på dina bilder.
  Trevlig helg
  Kerstin

 5. Jättefint! Man blir så glad av dina bilder och får en att också vilja våga och satsa på färg! Har en fråga vart de svart/vita muggarna i skåpet kommer ifrån?! Oerhört fina!

  1. De har jag köpt hos Åsa Lindström på Gotland. Jag har en pågående samling sedan ett antal år:) Lindström har även butik i Stockholm. Favoriter!

 6. Oj så tjusig den blev som solitär där i blomsterängen – fantastiskt! Du har magiska händer Weronica, det du rör vid blir sagolikt att titta på. Jag funderar dagligen på om någon av ‘dina’tapeter inte skulle göra sig härhemma också, men jag är lite fegare och lite långsammare så än är mitt hem en blomsteräng bara i tanken – men tiden får utvisa om det blir även i praktiken. Happy Saturday till dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *