Tid för fjädrar

1214kransenI dag kom jag in i säsongens mood för fjädrar. Barnen har studiedag och jag passade på att göra staden några timmar. Att se vinterfötter i de där vita skorna blev lite för mycket – det fick bli safe svart istället. Och så fanns denna fina också.  Jag var mycket frestad av torghandelns vajande ris med fjädrar i allsköns färger, men det hela slutade – än så länge – med en mer modest färgskala i ett par kransar till ytterdörren. Påskpynt säger kanske någon, vårpynt säger jag. Tid att njuta av vårens ting, även om man fick kämpa med att hålla värmen i trenchcoat denna dag. Fin tisdag!

signature

6 comments

  1. Vi har visst fastnat för fjädrar båda två och även samma krans! Snygga skor du har hittat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *