Min stil: Blusigt

Ett tips när det gäller att finna sin stil, är att stanna upp och titta på vad det är man fastnar för i ett plagg. Numera när så mycket konsumeras på skärmar, är det ofta bilder som ögat får scanna av, istället för att klämma och känna i en affär på staden. Jag handlar många klädesplagg online – ofta är det samma märken där man vet sin storlek på ett ungefär – ibland blir det pannkaka såklart, men utbudet uppväger. Därmed inte sagt att jag inte tycker om att prova i ett provrum. Det gör jag också. Så till denna blus som jag omedelbart fastnade för när jag tittade på nyheterna hos InWear. Jag hoppas springa på den på staden, men i annat fall klickar jag nog.

814modecollageVarför tycker just jag så mycket om just denna blus då? 1. Jag tycker om att den, trots klassisk svartvitt, har en oväntad struktur, som gör att den sticker ut. 2. Jag är svag för detaljer. Här gör den lilla fransiga kanten hela skillnaden, liksom den synliga dragkedjan i nacken. 3. Jag ser genast ett antal kombinationsmöjligheter i garderoben och att den kommer att få ett långt liv hos mig. Blusen kommer att vara fin till svarta byxor, fin till en kjol, fin till skinnjacka – och den är lätt att dressa såväl upp som ner beroende på hur den matchas. Kort sagt – klassiskt med twist, precis som jag tycker om det.

Welcome to my closet – hoppas jag.

signature

3 comments

  1. Jag instämmer helt. Dressade blusar är min melodi. Tillsammans med dito kavajer och klänningar. Passar lika bra med kostymbyxor och höklackat som med jeans och stövlar.

    Ha en fin kväll.

    1. Precis så är det, Emma. Jag har många blusar i garderoben som används flitigt – hoppas att denna är lika fin i verkligheten också. Fin dag till dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *