13 comments

 1. Men åh. Jag tror jag just blev förälskad i en väska <3 Mycket snygg ihopplockat av dig och visst längtar man nu efter de varmare graderna så stövlarna kan läggas undan och ballerinaskorna plockas fram 🙂

  Förresten, vad hände med 'Mina tio'? Har du lämnat den listan? Tyckte det var ett så trevligt sätt att blicka tillbaka, vilket jag i och för sig gjort ändå men jag gick liksom och väntade på ditt inlägg lite. Nyfiken bara. Allt gott.

 2. Jättefint collage idag, precis min smak. :-)Och läppstift har jag faktiskt varje dag, annars inte mkt annat smink, räcker med lite färg på läpparna, tycker jag. Kramizz Laila

  1. Ja, jag måste ge det ett försök:) Har ju använt läppstift såklart, men är mer bekväm med praktiskt gloss. Men i vår skall det ske:) Kram

 3. Underbart Weronica, gillar verkligen ALLT… men läppstiftet … vill så gärna RÖTT. Men med mina smala läppar blir det enbart en snipig TANT,
  inte kul … absolut inte … kul

  Varma kramar Åsa

  1. Nej, det är kanske inte stilen man är ute efter direkt;) Jag har också ganska smala läppar men tänker att någon nyans bör det väl finnas om nu inte de röda går hem. Men jag gillar tanken på rött – kaxigt liksom – här kommer jag. Men det skall kännas bekvämt också och man skall trivas – får se om jag når dit:) Kram

 4. Så fint. Önskar att jag kunde ha långa kjolar utan att känna mig som något från 1800-talet. Läppstift däremot. Har mitt läppstiftsrödljus där jag varje vardagsmorgon passar på att måla. 🙂

  1. Och jag tycker mycket om de långa – men man skall trivas – A och O såklart. Låter praktiskt med ett läppstiftrödljus:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *