Fotoutmaning på Instagram

1414instautmaningSom jag skrev i gårdagens lista drog min #fotoutmaningapril2014 – ett ord för varje dag i månaden – igång på Instagram i dag. Jag är alldeles överväldigad över all respons, kreativitet och skaparlusta som fullkomligt har strömmat mot mig denna första dag. Min ambition att säga hej till alla deltagare som verkade rimlig i morse, inser jag inte kommer gå hela vägen, men oj så roligt och sporrande att följa taggen och allt som skapas där. I dag är tema jag och så här glad i min orange tröja är jag denna tisdag. I morgon är det tema randig. Jag kanske skall klura ut något tills dess. Med hopp om en skojig april!

4 comments

    1. Ja, vilken kraft det finns i sociala medier – inspirerande! Och roligt att du är med på fotoutmaningen! Kram

  1. Jag säger hej till dig här istället!

    Min variant på me, myself and I började lite udda, inte alls som jag tänkt mig. Fick en kick av att det var 1 april… Nåja, jag har 29 dagar till på mig 😉

    Härligt start på fotoutmaningapril2014!

    1. Hej, hej! Absolut – och ett och annat skojeri är väl på sin plats den första april:) Jag ser fram emot att följa dina bidrag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.