7 comments

  1. hej! vill bara säga att din blogg är väldigt fin, heja dig! så snygg och intressant. är en “blogg-junkie” men tröttnar ofta på bloggar som ju större de blir, fylls med mer reklam och framför allt blir mer och mer opersonliga. så fortsätt det fina arbetet, mixen av lite av varje, tack för det. /a

    1. Vilka fina rader, Anna! Stort tack för att du tog dig tid att ge mig feedback – glad och peppad blir jag! Fin vecka till dig!

  2. Haha, går från noll kommentarer till två på raken. Måste bara säga att jag läste Kärlek, vänskap hat i december (vi får alltid en bok på julaftonsmorgon när vi sover hemma hos föräldrarna, minns när jag som barn fick en stor, gul pippi-bok) och i julas fick jag den. Och som jag älskade den!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *