Försmak

1614trädgårdsbokNär Helena skrev i går att man kunde köpa Min trädgård är en fest Rusta så där lite innan den släpps, så bar mina vägar dit när vi åkte förbi. Och den är fin. Himla fin. Han och jag har liknande växtsmak, vilket gör att jag lätt faller för boken och alla dess vackra bilder. Många recept finns det med om man blir hågad. Bläddring anbefalles med andra ord. Här har vi skönt Påsklov. Jag hann få med mig några knippen med grönt från torget innan en otålig son tyckte att det var hög tid att åka hem. De belgiska jordgubbarna smakar kanske inte sommar, men nog är man sugen på en liten försmak nu.

signature

4 comments

  1. Åh ja, försmak längtas det efter och kanske att påskhelgen kan fyllas av just det. Blev också sugen på en sväng till Rusta efter att ha läst Helenas inlägg men det får bli en annan dag. Lite jobb kvar idag och imorgon innan helt påskledigt. Fortsatt fin vecka till dig.

  2. Mmm för försmak av sommar eller försommar. Fick en smula sådant med näsan mot solen sittandes i Kew Gardens i helgen. Jordgubbarna har lockat mig hela vintern och de har varit förvånansvärt goda! Det är en smula vardagslycka att kunna köpa färska hela vintern tycker jag 🙂

    Önskar dig en fin påskhelg Weronica!
    Kram Cecilia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *