Tips: Odlingsbänk

1614odlingsbänkVåra odlingsbänkar på ben från Hasselfors är riktiga favoriter här hemma som skapar rum på det stora trädäcket. Plantagen lockar med 500 kr rabatt denna vecka och då blev vi med två vita till matdelen där ute. De äldre i trärent tänker jag mig att jag skall måla svarta som på bilden för att använda på ett annat ställe. Tips på dem för de är riktigt fina.

signature

6 comments

  1. Tack för tipset! Jag har tittat på dessa bänkar tdigare, med andra ord dags att slå till.

    Jag önska dig en fin Påskhelg!
    Kristina

  2. Hej! Köpte genast en bänk efter Ditt tips! Något tips på vad man kan ha för klängväxter i den? Hinner nog inte förodla inomhus nu!
    Gerda

    1. Skoj, Gerda! Jag har haft luktärtor och murgrönor där bak – nätet är också stöd när växterna blir större under sommaren – jag har alltid chokladblommor i och en del kryddväxter som brukar växa sig stora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *