Utvalt: Vår hos Design för Barns Rättigheter

1814räddabarnen

Jag har handlat en del från Rädda Barnens Designshop där man kombinerar att köpa ting med att samtidigt skänka en del av summan till sådant som gör gott. Nu har man tagit in bland annat vårsuccén vasen Äng i såväl stor som liten version. Mina ögon fastnade framförallt på en av mina favoritformgivare Carina Seth Anderssons lilla karaff Ponny. In och kika. Det kanske är dags att fylla på presentförråden också?

Pressbild: Design för Barns Rättigheter

5 comments

  1. Har alltid tyckt att detta är en jättebra idé – att kombinera välgörenhet med lite skön, och lagom onödig ;), shopping! Det är många av organisationerna som har fina presentwebbutiker nu. Kul.

    Spontant föll jag för skulpturen “Flickan” när jag snabbkikade lite via din länkning nu. Mycket passar tyvärr inte min budget, men det fanns ju lite smått och gott också förstås. Sedan kan man ju alltid önska sig lite saker också, synd bara att det är så långt till nästa födelsedag… 😉

    /helena

Leave a Reply

Your email address will not be published.