Till det grillade

Det känns lite magiskt att kicka igång kategorin Sommarliv här på bloggen. Vi körde hela registret i helgen och mumsade såklart på grillat. Jag har gjort vår numera klassiska grillolja och grillkrydda i ett antal år nu (kommer ursprungligen härifrån), men varje gång som är den första för säsongen så sitter det inte riktigt i fingrarna, så då tittar jag på recepten. Kom tillbaka i augusti – då kör jag på av gammal vana:). Så favoriter i repris till grillsäsongen. Angivelsen på recepten är 800 g kött, men jag tycker att det räcker till mer. Det är bara att prova sig fram från grunden och sätta till vad man behagar.

1714grillx
Flaskan och burken i collagen kommer från Granit. Varför inte göra göra i ordning ett set, dekorera med utskrivna etiketter (finns mängder på nätet – googla – jag fann de som jag använt här) och ta med som en liten present till en middag?

1714grill1x

Vad vi skall göra i kväll? Tja, grilla såklart. Fin måndag till er!

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.