Utvalt: Snäckarmband från Love Warriors

2114armbandlovewarriorsVarje sommar har sina armband för mig. I år syns havstemat med snäckor, koraller och annat skönt överallt. Jag har sneglat ett antal gånger på denna pjäs från Malene Birger, men nu är jag ju en gång för alla en armbandsmänniska. I morse såg jag detta armband i det digitala flödet och poletten föll ner. Detta är naturligtvis The Bracelet 2014 för min del. Allt jag önskar mig är att den ljuvliga försommar som vi upplever nu bara är en försmak av vad som komma skall. Jag har en känsla av att snäckor gör sig som allra bäst en sådan sommar.

Fin lördag till er alla och tusen tack för all respons i går på mitt fredagssvep. Ni får mig att tro på min magkänsla att svepen är en viktig del av min bloggidentitet och något som utgör en bas i känslan Living by W. Tack snälla för att ni tog er tid till några rader årets varmaste dag – jag blev så himla, himla glad över dem!

Fotografi: Hanna Lemholt/Love Warriors.

UPDATE: Tänk på att armbandet är ganska stort i storlek om ni beställer. Mitt får åka tillbaka för jag tappade det nästan när jag provade det på handleden. Synd, för så fint.

signature

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *