Sommarens halsband

2514halsband

Jag försökte mig ju på ett snäckarmband, men det passade mig inte alls. Jag kunde dock inte riktigt ge upp mig själv som en lite lagom bohochic varelse med snäckor denna sommar, så när realisationerna drog igång slog jag till på det där halsbandet som jag sneglat på länge. Min reservation om att jag inte är någon halsbandsmänniska har sannerligen kommit på skam med denna pjäs. Jag fick hem det förra veckan och har redan använt det ett antal gånger. Det är fint med sådana där accessoarer som lyfter det allra enklaste och det här är en sådan. Jag anar sommarens favorit – så här redan i mitten på juni.

5 comments

 1. Jag såg det på dig i torsdags, det var fab på dig fina du! Jag är så sugen på det jag med men jag vet inte om jag har för kort alls för att bära upp det;)

  Ha en fin start på nya veckan!

  Kram

  1. Det var snällt sagt, Mia, tack! Det är en riktigt maffig pjäs och man bör trivas i att bära det runt halsen – jag trodde kanske inte att det var min grej – men det var det:) Fin start på veckan till dig med! Kram

 2. hej!

  Tack snälla W för att du orkar dela med dig 🙂 !!!!

  Finns det ngn bild med dig och halsbandet? Är sugen, men hittar ingen bild på nätet där man kan se det på någon…

  TACK på förhand
  Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published.