Hemma igen

3014gotlandJa, så där svindlande fort går nästan två veckor på Gotland. Vi har haft det himla fint med såväl favoriter i repris som nya bekantskaper på ön. Jag samlar ihop mig till något slags Gotland by W som kommer här framöver. På bilden står jag och ser glad ut på Bungenäs. Det finns det all anledning till – otroligt fin natur där. Jag hoppas att ni har haft några fina sommarveckor ni med!

signature

12 comments

  1. Välkommen hem. Vilken fin bild på dig med väskan på styret och det vackra halsbandet. Och så bakgrunden förstås. Ser fram emot att läsa dina best of. Har följt dig på insta, men att få det samlat vore ju guld. Har inte varit på Gotland på flera år – men det kanske är dags nu….

  2. Hej!
    Vet att du skrivit om det förut, men nu när jag letar så hittar jag inte inlägget, – var har du hittat din fina väska?

    /Maria

  3. Å! Jag har följt dig på Instagram och drömt mig bort. Mest drömde jag mig bort när din familj var i Kneippbyn men du tog en lugn stund. Underbart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *