Sommarhälsning

2814innergård3xÄntligen har vi begåvats med de där riktigt varma julidagarna när solen gassar och det är som allra bäst att sitta på min lilla innergård. Solen får mig vid gott mod efter allt det kyliga, men det är i skuggan som jag trivs allra bäst. På planket utanför slingrar sig rosorna. Innanför skapar jag mig mina kära hörnor.

2814innergård1Att sitta uppkrupen där på bänken med en bok och te inom räckhåll – det är sommar för mig.

2814innergård2I dag kör vi stora packracet inför två veckor på Gotland. Jag kommer att finnas på Instagram (@livingbyw) om ni har lust att hänga med på ett hörn. Jag hoppas att vi alla har några riktigt fina sommarveckor framför oss nu! På återseende!

Kram

16 comments

 1. Vilken härlig läshörna, så vackert med färgerna! Skönt med två veckor på Gotland Ha en skön kväll/Rita

 2. Måste bara fråga var du hittat det ljuvliga, blommiga överkastet (pläden?)?

  Ha en underbar semester på Gotland! I år byter vi Gotland mot Österlen och Kafferosteriet men jag känner redan nu att det blir en gotlandssommar nästa år!

 3. Så fint, som alltid. Dina foton och dina färger, de gör mig alltid på gott humör. Så gott för er att ha resan till Gotland framför er! Vi åker till Öland till helgen vi och stannar väl så länge vädret känns ok. Jag ser fram mot att följa din resa på IG.

  Ha det så fint!

 4. Härligt med Gotland! Vi ska dit i augusti och jag får hålla koll här hos dig på blogg och ig för att hitta mig några fina tips inför den trippen 🙂

  Ha en härlig semester!

  Med vänlig hälsning tina

Leave a Reply

Your email address will not be published.