Wear Read Need Want: August/14

3414wrwn

WEAR: Jag ser fram emot H&M:s Modern Classic Premium som har säljstart i september. Tidlös design med modern twist i fina material – ja, det låter helt enkelt mycket som jag det. På bilderna gillar jag framförallt de stickade tröjorna. Förhoppningsvis är de lika fina i verkligheten också. READ: Av tradition köper jag de fyra böckerna som kommer i Albert Bonniers klassikersläpp varje höst och vår. Denna höst är det lyrik på tapeten (bokstavligt talat, eftersom omslagen är gjorda med inspiration från äldre tiders tapeter). Jag ser fram emot att läsa om Edith Södergran som var något av en hjältinna i mitt brådmogna flickrum en gång i tiden. NEED: Möjligen en smula tidigt att mentalt tänka bort ballerinorna, men ett par stövlar behöver jag när det blir ännu kallare därute. WANT: Efter en lång och varm sommar kom augusti med många tankar om det som komma skall. Jag funderar mycket på vad jag skall bli när jag blir stor, hur jag skall kunna utveckla bloggen och göra den ännu vassare såväl för er läsare som för CV för potentiella annonsörer och uppdragsgivare. Jag har trivts bra med att föra en modest tillvaro lite i skuggan, men den tiden tycks vara förbi post livskris. Nu vill jag vara med och leka så där på allvar. Min främsta önskan är en väg som leder framåt. Japp, de tre första punkterna är nog betydligt lättare att uppfylla på ett sätt, men vem vore man utan alla sina planer, förhoppningar och önskningar om utveckling. Sensommarstämning. I kropp och själ. Fin onsdag till er!

signature

13 comments

 1. Det verkar som om vi kan ta följe på vägen framåt Weronica. Om vi vill.
  Jag finns här bredvid om inte annat, om du vill något 😉

  kram

 2. Ja, den där H&M-serien ser jag också fram emot. Klassiskt med det lilla extra känns som något för mig också. Och det är klart att du ska vara med och leka i de större sammanhangen. Är det någon som har potential så är det helt klart du. Bara att öppna upp den där knoppen och blomma ut, finaste W.

  1. Ja, visst verkar det vara en fin kollektion, Anneli. Hoppas att vi båda finner någon favorit där. Och du – vilka fina ord. Tack snälla för dem!

 3. Gillar ditt collage och snygga svarta stövlar står också på min önskelista. Så spännande att få fortsätta följa dig här på nya äventyr. För det är jag säker på att det blir.

  1. Tack snälla, Anncha. Med hopp om Stockholmsvisit också så att vi kan fortsätta där vi började i våras.

 4. Ser enbart möjligheter för dig Weronica.

  Helt ärligt finns det ingen som levererar sån kvalitet som du gör, du sopar banan med andra bloggare och magasin. Inte för att det är någon tävling 😉 menar bara att här finns det alltid något intressant att läsa och något vackert att titta på. Alltid. Det är ganska unikt när man tänker på att det “bara” är en person som står bakom i jämförelse med att det finns hela tidningsredaktioner som inte kan åstadkomma ett nummer som man mer än bläddrar igenom en gång o aldrig återvänder till. Den här bloggen kommer jag aldrig någonsin tröttna på.

  Har undrat i flera år varför inte denna kvinna är en major player som dominerar branschen 🙂 Det är nog dags nu! All lycka.

  1. Sofia – det var väl det finaste jag läst på länge. Hit skall jag återkomma dagar när allt känns tungt. Tusen tack för att du tog dig tid!

 5. Fina Weronica, blir så glad ända in i hjärtat när jag läser dina rader om att du vill, längtar och känner dig post livskris. Det är så fint att få känna att man kommer ut på andra sidan. Att det känns lätt och enkelt igen. När det inte längre är en kamp varenda dag. Jag har ju förstått det tidigare här att det är så, men att läsa det sådär alldeles klart utsagt gör mig ändå glad! Tvivlar inte en sekund på att du kommer hitta din väg så som du söker den – du har alldeles för mycket bra att komma med för att inte göra det. Glädjs med dig, och hejar ivrigt på!
  Kram Cecilia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *