25 augusti

3514weekendSnöskåpet i matrummet är alldeles fullt med de finaste av blommor från Bondens marknad i helgen. Och det kan det väl få vara, för det är faktiskt vår bröllopsdag i dag. För tretton år sedan gifte vi oss i Stockholms stadshus en dallrande varm sensommardag. Vi hade då varit tillsammans i nio år och vårt första barn var tre månader bort. Jag har klickat hem en present alldeles själv, med bifall. För det är så vi jobbar – vi två :). Jag är tacksam för alla åren tillsammans. Hjärta.

3514helenaKlicka på bilden för att komma till Helenas inlägg.

10 comments

 1. Stort grattis på bröllopsdagen! Var det i Sthlm ni gifte er alltså? Jag sitter just nu och blickar ut mot stadshuset i eftermiddagssolen!

 2. Hurra hurra! Äldre blir man bara genom att leva. Men ett äktenskap kräver att man jobbar på det, respekterar varandra och hittar tillbaka till den första kärleken med jämna mellanrum. Det är värt att fira. Så grattis på er dag!

  1. Grattis på er bröllopsdag! Härliga fång med blommor och spännande med inkommande present. Ha en fin dag!
   Hälsar jag med nyss firade 20 år. Kram Lisa K

 3. Underbart med blom-overload!! Solrosor, kanske världens kaxigaste blommor? Hursum oemotståndliga.

  Grattis i efterskott! Och lite så där jobbar mannen och jag också presentmässigt. Jag ropar in mina egna favoriter på IRL-auktion, eller lägger huvudet mycket på sned när vi är ute och gör second hand-världen osäker…

  /helena

 4. Hej!
  Grattis i efterskott!

  Jag är nyfiken på vasen till höger i bild (alltså inte Svenskt Tenn-vasen) – var kommer den ifrån?

  /Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published.