Önskelista: September

Helena introducerade en så himla fin lista förra veckan, så jag får väl haka på och dra mitt strå till stacken här på Days & Weekends. Min blev en önskelista för september. Håll till godo.

3614önskelistaiseptemberxNagellack/Dior, konsttryck/Lisa W Breitholtz/Le Kiosk, handdukar/Klässbols, doftljus/Yard Etc, kroppsscrub/Kiehls, anteckningsbok/Smythson, tröja/Filippa K, ljusstake/Svenskt Tenn och bok/Norstedts.

Med hopp om en fin tisdag!

5 comments

  1. Jättefint! Nagellacket ser ut att påminna om Chanels Frenzy som är en favorit!
    Kiehl’s skrubb köpte jag efter provat på den i spa:t på Ett hem. Lovely!

    1. Jag är sugen på att testa Dior – aldrig lackat med dem, men den nya formulan sägs vara så bra, så det får bli ett test framöver tänker jag. Åh, så den är bra alltså! Härligt – har bara nosat hittills.

Leave a Reply

Your email address will not be published.