Everyday Kitchen: Kycklingrullader

Barnen och jag har som tradition att titta på Idol nu när det går nästan varje vardag. Programmet är egentligen inget måste-se för någon av oss, men det är så mysigt att sjunka ner tillsammans i soffan däruppe när vardagen dragit igång på allvar. Första Idol-veckan var det även Leifs kök i fyran – Leif Mannerström öppnar restaurang i Gbg med ett gäng arbetslösa a la Jamie Oliver – och det är samma där. Möjligen inte Henriks och mitt förstaval, men vi har blivit sittandes. Och så när jag ställde fram en för oss ny maträtt i går – och det visade sig att det var Leifs kyckling – då var det ändå lite ätbart.

3714everydaykitchen

 Tallrik ur In Blue/Rörstrand Glas Lempi/Iittala Bestick Laguiole Underlägg/Svenskt Tenn.

Kycklingrullader är inget nytt under solen, men jag har faktiskt aldrig gjort det förut. Jag tittade som sagt på Leifs recept som harvats till leda i reklamen, men slutade med att göra ungefär som härDet här är ett recept som görs efter behag med andra ord – i går blev det minsta motståndets lag utan lök och persilja för att behaga samtliga vid bordet. Rekommenderas varmt.

3714flowerFin tisdag till er alla!

2 comments

  1. Vilken fantastisk varm och mild röd nyans! Helt fantastisk:)

    Jag håller med om det där med Idol-stunden. Den hänger liksom med sen barnen var små. Nu är intresset svalt men stunden omtyckt.

    Jag kör kyckling och couscoussallad idag. Vet att det kommer ta slut på tallrikarna, och då är det extra kul.

    Fin dag till dig!

  2. Här kikas också på Idol mest för den gamla vanans skull, och det följs med skräckblandad förtjusning=) Tipstack för kycklingrulladerna, måste testas. Har så många gånger sett reklamen och tänkt att det där är säkert gott….kanske jag kommer till skott den här gången nu då 🙂

    kram och ha en fin dag /tinam

Leave a Reply

Your email address will not be published.