Fabriken: Ljus i mitt hus

3714ljusDet är nog ingen tid på året som jag finner levande ljus så vackra som precis just nu. September mellan sensommar och höst när mörkret återtar våra breddgrader. Praktikaliteter som värmeljuskoppar och batteridrivna ljus har svårt att slå lågan från ett stearinljus.

3714ljus1Ett klassiskt tips för såväl stilleben som ljusstakar i grupp – variera gärna höjden för att få ett mer dynamiskt uttryck. Ibland kan det vara fint med par och symmetri, men det finns även en risk att det känns aningen stelt. För mig känns det fint med en samling av solitärer som tillsammans skapar det vackra.

3714ljus2Bidrag till Fabrikens torsdagstema.

11 comments

 1. Vilka otroligt fina bilder Weronica. Blommorna är som konstverk och jag tittade länge. Jag tänker på samma sätt, den levande lågan kommer alltid brinna i mitt hjärta. Inga batteridrivna ljusglimtar kan ersätta…

  kram Tina

 2. Underbara bilder W med finaste trädgårdsbuketten och så vackra ljusstakar. En mästarinna in action! Kram Lisa

 3. Vilka VACKRA 🙂 hoppas ni har samma soliga sommarväder idag som här i GBG.

  Jag bjuder in dig till tävling på bloggen….VINN tapeter värda 6000 kr till ett helt rum 🙂

  Ha en skön vecka

  LOVE Maria at inredningsvis – inredning it’s, Swedish for decor 🙂
  inredningsvis.se

  1. Just de här kommer från min samling från Svenskt Tenn som pågått under många år – annars har jag från Skultuna – och många som jag köpt secondhand och på loppis. Om man gillar mässing är ett hett tips att titta där, för det finns fina grejer för billig penning som är snygga att sätta ihop till olika arrangemang.

Leave a Reply

Your email address will not be published.