Utvalt: Estrid Ericsons elefanter i grått

3814estridMedan jag samlar ihop intryck och bilder från helgens bloggforum i Göteborg, säger jag Hipp, hipp, Estrid på 120årsdagen av hennes födelse som Svenskt Tenn bland annat firar med att lansera de klassiska elefanterna mot grå bakgrund i textil. Det passar som handen i handsken till mitt vardagsrumsmood som jag bland annat har visat här. Ingen högoddsare om någon form av denna elefant trampar in hos oss med andra ord.

signature

2 comments

  1. Ah, så snyggt med grått!! Lär ju passa perfekt hos dig, du som är så duktig att få ihop mönster och färger! I helgen var jag inom Tinna (som säljer Sv. tenns sortiment här i Gbg) och köpte på mig två färgglada elefantkuddar till vår vita soffa, och så har jag en svart sedan tidigare, så jag vågar nog inte smyga in fler elefanter här på ett tag *fniss* Fin tisdag önskar jag dig! kram/tanja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *