Decor Life

4014decorlifeJag är så glad över att ha ett nytt spännande projekt denna höst. Tina på Peppar och Vanilj och jag har precis startat Decor Life tillsammans. Tina och jag känner varandra bloggvis sedan länge – framförallt genom Fabriken som varit en samlande länk. När jag var nere i Göteborg på Bloggforum, träffades vi och började ett samtal om något slags samarbete. I helgen presenterade vi @decorlife.se på Instagram. Tanken med Decor Life är att vara en samlingsplats för intresserade användare såväl på Instagram, som snart även på en blogg. Nu ser vi båda fram emot att tillsammans skapa ett inspirerande och kreativt flöde. På onsdag startar vi en fotoutmaning  #decorlifeoktober som löper hela oktober. Jag skulle tycka att det vore väldigt roligt om ni började följa oss på Instagram och för de som vill fotografera – häng med på utmaningen. Det brukar vara ett fint sätt att vara kreativ på och att mingla runt lite på det virtuella kafferep som Instagram är när det är som bäst.

4014decorlife1

We decor life

signature

11 comments

 1. Så kul med nya idéer och projekt! Är säker på att det kommer bli en superhärlig och inspirerande samlingsplats! Fotoutmaningen hänger jag såklart på. Ska försöka hinna med så många dagar som möjligt.
  Heja er!! Kram //Petra

  1. Tack snälla, Petra! Dina ord värmer här i höstblåsten. Jag ser fram emot dina bidrag i fotoutmaningen – och förhoppningsvis kommer vi snart igång på webben också. Där hoppas vi på givande bloggutbyten framöver. Fin vecka! Kram

  1. Jag blir så glad över att ha dig med på tåget, Annelie! Tack för fina ord och ser fram emot att skapa tillsammans framöver!

 2. Det här låter som en samlingsplats helt i min smak – så himla kul! Nu har jag ju inte någon blogg men man kan kan väl vara med på ett hörn ändå tänker jag. Heja Er! Kram från ett soligt Skåne.

  1. Framförallt finns du ju på Instagram, Jenny – och jag skulle bli så himla glad om du ville vara en del av detta där. We decor life – tillsammans. Kram

 3. Så himla kul…Ni båda är, förlåt ett uttjatat ord, så inspirerande och duktiga på det ni gör, så detta kan bara bli sååå bra! Ska bli spännanade att följa den kommande bloggen, och vilken himla kul fotoutmaning det är på insta! Heja heja ER!
  kram tina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *