We decor life: Advent

4814adventsbukettI går gjorde jag i ordning min adventsbukett på innergården. Jag fick med mig de vackraste av snitthyacinter från Göteborg som jag kompletterade med en- och blåbärsris från skogen samt några utslagna hyacinter för doftens skull.

4814adventsbukett1Jag hoppas att ni alla har haft en fin första advent. Vårt traditionella adventsfika finns inne på Decor Life-bloggen. Det här är även mitt första bidrag till vår veckoutmaning som har tema ADVENT. Det vore så roligt om ni ville vara med! Jag tror att jag siktar på en julfilm i kväll för att fortsätta den inslagna stämningen. Med hopp om en fin avslutning på helgen!

signature

8 comments

    1. Härligt! Det bästa med en grön stomme är att den oftast står lite längre och att man kan byta ut snittblommorna och på så vis uppdatera utan att göra allt nytt. Fin advent till dig med!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *