All I want for Christmas

4814artillerietDet har varit lite tyst här på bloggen, för jag har tillbringat tre mycket trevliga dagar i Göteborg för Decor Life. Mer om resan kommer  i dagarna, men när jag tittade lite snabbt på bilderna fastnade jag i julstämning a´la Artilleriet. De har en himla fin utställning där inne nu.

4814artilleriet1Mina ögon drogs till de där fantastiska lampetterna av Malin Appelgren. Det här är sannerligen riktiga klassiker som får glänsa lite extra för tillfället. Jag blev alldeles grön av avund när Jenny, som vi hälsade på i Helsingborg, fann en sådan på loppis för femtio kronor. Jag skulle mer än gärna vilja ramla över en på samma sätt, men vete sjutton om jag kommer ha sådan himla tur. Tomten – överst på min önskelista.

signature

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *