Triss i kuddar

5014trissikuddar

Trogna läsare känner min svaghet för kuddar – speciellt färgstarka sådana. I andan att göra vardagsrummet lite mer dämpat i linje med ett moodboard som jag visade här, går dock de nyinvesteringar som gjorts i gråskala. Grå elefanter, slingrande ormbunkar och klassiska hundtänder bildar grund i sofforna tillsammans med de här trotjänarna, men jag vore inte jag om jag inte kastade in lite cerist också såklart. Nu lutar vi oss mot kuddarna och tar helg. Jag siktar in mig på en julfilm som denna i kväll. Jag hoppas att ni alla får en riktigt fin helg!

signature

4 comments

  1. De två översta har jag i min soffa tillsammans med en annan kudde från afroart och två kuddar från lagerhaus. Älskar dem! Perfekt kombo!

  2. Så himla fint det ser ut!!! Låter dom en god idé att bara njuta kvällen. Är ni nöjda med soffan? Trevlig Lucia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *