Valentines

415giftJo, så här romantiskt jobbar vi när det gäller gåvor. “Jag har nog lite tid på stan´ i morgon mellan möten”. “Jaha, då kanske du skulle kunna gå och köpa en Alla hjärtans dag present till mig”. “Ja, det kanske jag kan om det är i närheten av där jag går”. “Kan du gå till Vasagatan? Det ligger inte så långt från Centralstationen tror jag”. “Ja, det kan jag förmodligen”. “Då SMS:sar jag dig en bild på det jag önskar mig”. “Gör det”. Nej, det är inget tjusigt smycke som på bilden, men väl något som värmer och som väcker mina livsandar varendaste dag. Can´t wait. Såklart :). Annons för Tiffany & Co.

Jag har en stor populärkulturell lucka när det gäller Mr Grey och hans förehavanden. Filmen har premiär i Alla Hjärtans-tider och jag förmodar att många ser fram emot att se den. Själv lyssnar jag på Ellie Goulding som medverkar på soundtracket. En klassisk dänga, som man inte kan låta bli att skråla med i, skall sannerligen inte underskattas mitt i mörka januari. Fin tisdag!

signature

5 comments

  1. Jag gav efter för grupptrycket, hade först tänkt låta bli då jag inte fattade VAD grejen kunde vara med den där Mr Grey?!
    Så jag köpte första boken, kämpade mig igenom ett par kapitel, suckade och gav upp.
    Nej den där Mr Grey var ingenting för mig 🙂

    Stor kram Anette/Inredningshjälpen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *