Days & Weekends: 7 a Week # 19

1415rightnowHåll till godo med veckans lista. Vi har sett de rufsiga buketterna och att många av oss njuter av att komponera buketter. Nu tror jag att vi kommer att få se ännu mer av större arrangemang där man inte begränsar sig till vaser, utan tar till andra sätt att komponera fritt. Snart kommer Brooklyn Flower av Ingrid Carozzi ut. Det utlovas steg för steg instruktioner och blomrecept för att bland annat få till de där lådorna som Carozzi gjort sig känd för. Jag ser fram emot boksläpp och mycket kreativitet när det gäller blommor framöver. Pressbild: Massolit Förlag.

1415andfabJag har fått en hangup på mindre, smala scarfs. För inspiration till knutar är i vanlig ordning Hermès tämligen oslagbara i App-form eller som så kallade Scarf Cards.

1415weeklyJo, jag vet vad jag gör den närmaste månaden. För andra året i rad arrangerar jag april månads fotoutmaning på Instagram. Denna gång delar jag med Tina@wedecorlife. Häng på vet ja´. Det brukar vara ett roligt sätt att mingla runt lite bland kreativitet och inspiration. I morgon sätter vi igång.

1415eyesonNetflix producerar originalserier i en takt som gör att i alla fall inte jag hänger med. Nu är jag nyfiken på Bloodline. Någon som tittat?

1415themesongAprilhimlen. Den ser jag fram emot.

1415homesweethomeLjuslyktor är ingen direkt bristvara i detta hem om man säger så, men en till kanske. Reijmyres bubblor är himla fina i såväl ny som äldre tappning.

1415embracetheseasonEn vacker och inspirerande bild från danska Perch som gör mig sugen på säsongste. Nu omfamnar vi påsken fullt ut!

Helenas lista finner ni här.

8 comments

  1. Jag vore jättetacksam för tips om fina smala scarfs! Behövde en för nån vecka sedan och den enda jag fann som inte var “halsduksklumpig” var Alexander McQueen-döskallesjalen. Kändes inte helt lyckat på ett barnkalas…:) Så nu letar jag som en tok, men hittills har alla varit för långa/tjocka vilket inte passar så bra på mig som är så kort, vill ha en som man lätt kan slänga om halsen utan att den känns ivägen. Tack för ännu en bra lista! kram/tanja

  2. Bloodline var fantastiskt bra, tycker jag. Grymma skådisar. Och i natt blev det klart att det blir en säsong till. Bra för mig som plöjde den första när jag låg sjuk.

    1. Samma här, sträcksåg Bloodline under 4 dagar när jag låg nerbäddad med feber, fantastiskt bra! Johan Renck (Stakka Bo) som varit med och regisserat några avsnitt oxå..
      Resorten finns på riktigt i Key West- jag vill åka dit 🙂

      Kram Anette

Leave a Reply

Your email address will not be published.