Första april

1415aprilDå är vi inne i april med hopp om att den där varma våren snart skall komma även till våra breddgrader. Jag fick viss feeling i dag i alla fall och klickade hem en lång svepande vårkappa. Butikerna tycker att det redan är Mid Season Sale innan man ens har hängt undan vinterjackan – och inte mig emot som den rabattråtta jag nu en gång för alla är. Här värmer jag snart upp våffeljärnet för att fira in påsklovet. Sonen åker på sin första längre resa utan familjen i morgon och för denna mamma som redan saknar, gäller det att tanka så mycket som går nu. Fin onsdag!

2 comments

  1. Underbar bild!!
    Känner igen det där med att tanka så myckeyt det går… Har haft “finbesök” över påsk av mina bägge döttrar, som nyss flyttat hemifrån.
    Önskar dig en fortsatt fin påsk.
    Eva

Leave a Reply

Your email address will not be published.