Days & Weekends: 7 a week # 25

2115rightnowJa ni, detta blir den tjugofemte listan i vår kategori 7 a week. Hipp, hipp för det. Håll till godo med veckans version. Att jag ser fram emot Millesgårdens kommande utställning som öppnar 30 maj är givet när man ser temat – Älskade blommor. Karin Berglund – en favorit inom genren trädgårdsförfattare – har skrivit texterna till urvalet av blomstermåleri. Ett självklart stopp under sommaren. Pressbild: Millesgården Maria Sibylla Merian 1647-1717 Blomsterstilleben.

Charlotte Lynggaard – smyckesdesigner – är en av mina favoriter inom genren stilinspiratörer och fick nyligen pris av danska Elle för just årets stilikon. Titta in på hennes blogg och instagram för en stor dos av vad jag tycker är fab. Och fint blogginlägg hos Me and Mike som liksom jag gillar denna dam.

2115weeklyDen här koftan vinner möjligen inget pris som stilikon, men är en sådan där sak som är fint att ha som hemmaplagg. Jag har klickat till mig en med 30 % inne hos H&M. Denna kalla maj gör att man fortfarande tänker värmande plagg.

The End of an Era är ett faktum i USA. Jag har haft fullt sjå med att försöka att inte läsa allt om slutet innan det sänds här i nian på söndag. Starkt nästsista-avsnitt där tårarna kom. Mad Men. Som jag kommer att sakna dig. Hoppas att du får en värdig avslutning.

2115themesongJo, de gjorde det ju himla bra där hos David Letterman. Tål att lyssnas på många gånger om.

2115homesweethomeJag har en stark känsla av att det här blir sommarens bricka.

2115embracetheseasonJa, jag är så redo att omfamna dig, maj. Du prövar oss sannerligen denna gång, men visst kommer det bli några fina försommarkvällar även i år?! Vi kan väl sikta på Pingsten i helgen. Som jag saknar den där Annandagen som gjorde det till ännu en långhelg. För det är något alldeles speciellt med dem. Vi får klara oss ändå och göra maj så fin som vi bara kan. Vacker bild från IKEA.

Helenas lista finner du här.

Fin tisdag!

signature

7 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *