Utvalt: Hemma hos Krickelin

2115krickelinKrickelin är en sådan där blogg som jag har följt länge och väl. Vissa känns det som man alltid har läst, men så är det ju naturligtvis inte. Men hon är himla bra, Kristin, såväl i ord som i bild. I verkliga livet har jag som hastigast träffat henne också. Jag blev lite bländad av de stora kristallerna och hon pratade betydligt snabbare än jag någonsin hade trott :). Nu ska hon flytta. Och Lovely Life bjuder på ett stort hemma hos reportage. Här kan man även se mäklarbilder om man är sugen på att bo i Varberg. Och om man är nyfiken på de vinklar som man inte får se på bloggen. För visst är det så, man har sina vrår när man fotograferar själv och så där som på bilden ovan ser jag Kristin i sitt växthus.

2115krickelin1Kristin skriver själv så fint om sitt hus och trädgården som nu skall lämnas för något annat. Jag tänker själv ibland på allt vi planterar här hemma hos oss. Hur det skulle kännas att lämna det någon gång. Eller kanske hur det kommer att kännas att lämna det. När jag läser om människor som bryter upp och gör en förändring, känns det alltid lite i mig. Jag är nog en sådan som stannar. Jag surfar aldrig på Hemnet numera. Ibland tänker jag att det är stagnation. Ibland känner jag mig nöjd med det. Jag hörde mig själv senast i helgen säga att jo, vi flyttar nog någon gång. För jag har ju alltid haft den där drömmen om ett innerstadshus i gammal bebyggelse med innergård. Inte så att barnen hörde dock. Anna tycker att vi skall bo här för all tid. Vi får väl se. Som det brukar vara i livet. Varmt lycka till, Kristin. Det skall bli himla spännande att följa er på nya äventyr! Fotografi: Kristin Lagerqvist/Lovely Life.

signature

2 comments

  1. Läste på bloggen i morse att de skulle flytta. Blev så nyfiken när du lade upp länken till mäklaren att jag klickade mig vidare. Aldrig hade jag trott att detta hus låg så, mitt i ett villaområde liksom. Onekligen är det så att man väljer sina vinklar. Det gör vi alla, men detta blev dagens lilla surpris 🙂

  2. Kära Weronica,
    Vilka fantastiskt varma ord. Och pratar fort,ja, det gör jag nog för hejsan vad det går undan allt som oftast. Stort tack för ditt fina inlägg, känner mig malligt stolt över att du följer mig. kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *