Ljusfat

2115ljusfatDenna kalla maj har hittills inte bjudit på speciellt många tillfällen att sitta ute kvällstid. Det känns som om det brukar ha varit någon försommarpuff så här när vi har passerat mitten av maj, men inte i år. Jag tänder fortfarande ljus på kvällarna här inne, även om det inte är lika många källor som under högsäsong. Helgen innebär numera nästan alltid loppis för min del. I lördags fann jag ett fint litet fat från Upsala Ekeby. Den glaserade dekoren är så vacker i all sin enkelhet. För att få in en funktion till fatet och att kunna ta till vara lite mer på det i inredningen, gjorde jag det till ett ljusfat. Blockljus är tacksamma att använda på olika typer av underlag – jag brukar sätta lite häftmassa i botten för att få det att stå stadigt. Med tanke på min kompetens när det gäller DIY, så är detta ungefär så långt jag kommer i den genren :). Vackert ljusfat – check. Men nu hoppas jag på lite mer värme och lite färre tända ljus här inne. Kom igen nu, maj!

2115ljusfat1

signature

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *