Sparristider

2115sparrisSparris är min favorit bland primörer, så det gäller att njuta med fullt påslag nu när den är i säsong. I kväll när det väntas gäster tänkte jag prova Helenas tips om parmalindad med färskost till det grillade. Den där tårtan som jag skrev om i går är på gång också – hmm – säger jag hittills om den. Vi får väl se när den är provsmakad sedan. Fin kväll till er alla!

signature

4 comments

  1. Så gott det låter!! Får man fråga varifrån de fina skärbrädorna i trä kommer ifrån? Hur sköter man dem bäst? Har förstått att de är bland det mest hygieniska man kan ha – med rätt omvårdnad 🙂

    1. De köpte jag för länge sedan hos Daniella Wittes butik Inreda Utreda. Vet inte märke på dem tyvärr. Ja du – vi har oljat in dem – och de används till det mesta utom kött. Där är jag feg och använder plast än så länge, men jag inser att jag borde gå över till trä där med. Plastbantning är ju ett populärt ord dessa dagar – jag borde ta tag lite mer även när det gäller skärbrädor.

    1. Den premiären närmar sig för oss. Sparris – passa på nu. Det är så ljuvligt gott. Och den där parmalindade var en riktig höjdare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *