Pingstdagen

2115söndagx
Våfflor, loppisfynd, markisfunderingar, böcker, schlagerfestival, blåst, grill, dataspelstjat, te, sommarbricka, skraltighet, väntan på sista Mad Men, vänner, glädje och sorg. Alltid blommor. Alltid. Och så får jag ett sug utan dess like att flytta hit och öppna en liten Living by W-gårdsbutik. Ungefär så. Hoppas att ni haft en fin helg!

signature

5 comments

 1. Men visst är det underbart det där huset!
  Försökte igår att övertala min mamma och pappa att byta deras afrikanska-hus mot detta. Pappas respons var att det var för långt bort? Och Kenya då? Är det närmre? Hmm…
  Men en living by W-butik hade varit fin-fint!

  1. Hmm – tänker väl också att Österlen känns aningen närmare än Afrika då :). Det är ett sådant där hus som kickar igång alla latenta drömmar som man någonsin haft. Det slår an en ton av förhoppningar och om att allt är möjligt där. Och jag märker att jag som sagt börjar tänka liten butik. Det vore nog faktiskt himla kul det. Tack för dina fina kommentarer här, Emma!

 2. Hej,
  Kommer spendera helgen i Linköping med tre nästan-tonåringar och söker restaurangtips för lunch samt middag. Lördagen är det strosa på stan som är önskan från killarna, vad får inte mamman missa? Var fikar vi?
  Stort tack om du har tid och lust att tipsa!
  Hälsar
  Sofia (Med klässbolskudden) 🙂

  1. Även om jag bor här, så brukar jag leda bort folk till grannstäderna som Vadstena och Norrköping, så vete sjutton om jag är rätt person att fråga ;). Jag har inte gjort slut med med utbudet här i staden, men vi är inte alldeles förtjusta i varandra om man säger så :). Jag går mest i välgörenhetsaffärerna numera. Inredning hittar man på Esq och 200 kvm på Bokhållargatan. Hemslöjden på Storgatan är alltid värt ett besök. Godast bullar har Ronaldos som finns på flera ställen – fik finns längst ner på Storgatan, men om det är fint väder kan man ju köpa med sig och sitta ute – kanske i Trädgårdsföreningen som jag lite återupptäckt senaste tiden efter att ha varit utled på att vara där massor när barnen var små :). Babettes tror jag att du skulle gilla – fika och lättare luncher, liksom Åbacka Café om man går över ån.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *