Tamburmajor

3815tamburmajorLördag innebär numera en runda på några av stadens välgörenhetsbutiker. Jag älskar det totalt oberäkneliga i hela grejen – man vet aldrig vad man kommer hem med – som kontrast till de väl övertänkta köp som annars dominerar. För all del, ofta kommer man inte hem med någonting, men i dag fann jag flera fina saker. Jag har länge velat ha en tamburmajor med blänk till sovrummet för att hänga upp kläder på. Maken har en klassisk herrbetjänt – mina kläder ligger mest på sängbänken. Och i dag fann jag min major. Jag har inte sett minsta spår av någon tidigare, men i dag stod den där i ett jättefint skick och glänste.

3815tamburmajor1Nu skall jag bära upp majoren till vårt blommiga sovrum, känna in känslan (av största vikt) och hänga på något fint, innan middagsbestyren tar vid här. Fin lördagskväll till er!

signature

11 comments

  1. Det är det som är så härligt spännande med loppis! Som en skattjakt. Oftast hittar man bara en massa grus, men så helt oväntat och plötsligt finns guldklimparna där framför mitt framför ögonen.

    1. Ja, precis så. Och det är liksom oslagbart när man väl står med det där som man verkligen vill ha framför ögonen :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *